Danmarks (måske) bedste studenterkørsel

Festlig og sikker studenterkørsel
Festlig og sikker studenterkørsel
Festlig og sikker studenterkørsel
Festlig og sikker studenterkørsel

FestXpressen – festlig og familiær

FestXpressen beskæftiger sig udelukkende med studenterkørsel – og det gør vi med stor glæde og professionalisme. 

Man bliver glad i sjælen af at køre med årets nye studenter. Vi ved, at vi har et stort ansvar for at skabe en tryg, mindeværdig og festlig dag. Vores professionelt uddannede chauffører kender alle de relevante regler, vores studentervogne bliver efterset og serviceret samvittighedsfuldt, ligesom vi gerne minder de unge om at snuppe en flaske vand i løbet af dagen, hvis nogen skulle glemme det. 

FestXpressen bygger på mere end 15 års erfaring med studenterkørsel. Oprindeligt var det gennem vognmandsvirksomheden Lotra, men i forbindelse med et salg, overgik den traditionelle vognmandsforretning og navnet til nye ejere. Dermed fik vi mulighed for at dyrke vores hjertebarn med studenterkørslen mere, og studenterkørslen fik også sit eget navn: FestXpressen. 

Nu triller FestXpressen hver sommer ud i hele landet med vores festlige studentervogne, dygtige chauffører og vores grundlæggende glæde ved netop denne form for kørsel. 

FestXpressen er en familieejet virksomhed, der bygger på køreglæde, ordentlighed og godt grej. Når du og din klasse bestiller FestXpressen til jeres studenterkørsel, kan I regne med, at vi får alt det praktiske omkring kørslen til at fungere, så det eneste, I skal fokusere på, er festen, kammeraterne og at skabe gode minder.     

 

Find jeres studentervogn

- Send en forespørgsel

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Email